Diensten

Bij Groenewegen Legal Services kunt u onder andere terecht voor ...

Juridisch correcte én begrijpelijke contracten

Al uw afspraken juridisch correct en begrijpelijk geformuleerd? Of wilt u een contract van bijvoorbeeld uw leverancier laten toetsen? Groenewegen Legal Services heeft ruime ervaring met het opstellen, beoordelen en verbeteren van contracten voor de zakelijke markt. 

 

Juridische ondersteuning bij onderhandelingen

Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning of een betrouwbare sparringpartner bij contractsonderhandelingen met uw klanten of leveranciers? Ook hiervoor kunt u bij Groenewegen Legal Services terecht. 

 

Begeleiding van juridische geschillen

Voorkomen is beter dan genezen, zo luidt het gezegde. Door uw afspraken goed vast te leggen in een contract kunt u zich een hoop veelvoorkomende juridische problemen besparen. Toch is een geschil soms onvermijdelijk. Ook dan staat Groenewegen Legal Services voor u klaar. 

Ondersteuning bij AVG en Wwft

De meeste bedrijven hebben er wel van gehoord: de AVG, de nieuwe privacyverordening. Uit de media is bekend dat veel MKB-bedrijven worstelen met de implementatie van de AVG (link). Naast de AVG hebben veel bedrijven te maken met de Wwft, de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering. Groenewegen Legal Services helpt u graag om inzichtelijk te krijgen wat de AVG en de Wwft voor uw bedrijf betekenen.

Tijdelijke ondersteuning op interim basis

Ook als u behoefte heeft aan tijdelijke juridische ondersteuning, bijvoorbeeld om een capaciteitsprobleem op te lossen of voor een project, kunt u contact opnemen met Groenewegen Legal Services. De werkzaamheden kunnen in overleg met u op uw bedrijfslocatie of op afstand worden uitgevoerd.