+ 31 (6) 319 34 668    info@groenewegenlegalservices.nl

Mr. S.D. (Stephan) Groenewegen

Profiel

Sinds het behalen van mijn meestertitel in 2007 heb ik in totaal 12 jaar juridische werkervaring opgedaan. Eerst als advocaat bij CMS Derks Star Busmann. Vervolgens als legal & compliance officer bij autoleasemaatschappij en mobility provider ALD Automotive. Daarna als bedrijfsjurist bij ABN AMRO Lease, dat zich bezig houdt met equipment lease. Door mijn achtergrond in zowel de advocatuur als het bedrijfsleven ben ik breed inzetbaar. Het meest deskundig ben ik op de volgende gebieden: privaatrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, procesrecht, financiering & zekerheden, leasing, insolventierecht en Compliance (AVG en Wwft).    

Waarom kiezen voor Groenewegen Legal Services?

Ik heb Groenewegen Legal Services opgericht omdat ik juridische expertise toegankelijker wil maken voor bedrijven die niet de financiële middelen hebben om een bedrijfsjurist in dienst te nemen. Ik onderscheid mij van andere juridisch dienstverleners omdat ik naast de juridische correctheid ook oog heb voor de begrijpelijkheid van het advies of contract. Juridisch correcte én begrijpelijke adviezen tegen een eerlijk tarief, dat is mijn missie! Dit alles combineer ik met een persoonlijke aanpak waarbij oprechtheid, toegankelijkheid, transparantie en heldere communicatie hoog in het vaandel staan. Via Groenewegen Legal Services kunt u mij tevens inschakelen als interim jurist.

Graag leg ik u in een vrijblijvend gesprek uit wat Groenewegen Legal Services voor uw bedrijf kan betekenen. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@groenewegenlegalservices.nl of door te bellen naar + 31 (6) 319 34 668.  

Sluit Menu